Skip to main content
 • The Proof Is Out There: Military Mysteries

  Torsdagar från 25 juli kl. 20:00

  Hemliga vapen, förlorade slag, dolda taktiker och strategier – den här serien avslöjar hemligheter som döljs i krigets dimridåer.

 • Ancient Aliens | Helt nya avsnitt

  Tisdagar kl. 20:00

  Besökte intelligenta varelser från yttre rymden jorden för tusentals år sedan?

 • Storage Wars | Säsong 15

  Lördagar kl 20:00

  Storage Wars återvänder för en helt ny säsong av budgivning och käbbel.

 • Pawn Stars Do America | Säsong 2

  Fredagar kl 20:00

  Pawn Stars ger sig ut på vägarna igen och besöker några av USA:s häftigaste platser i jakten på historiska fynd och intressanta samlarobjekt i en ny serie i åtta delar.

Om oss

Fylld till bredden med extraordinära, underhållande och banbrytande berättelser och karaktärer, som inspireras av gårdagen, utspelas idag och formar morgondagen. HISTORY lever!

A + E Networks UK är ett medieföretag vars portfölj består av högkvalitativa och faktabaserade kanaler, som i Sverige inkluderar The HISTORY Channel, The HISTORY Channel HD och Crime+Investigation. Kanalerna sänder 24 timmar om dygnet. Företaget är en joint venture mellan Hearst och UK Sky och har kanaler i nära 100 länder i Storbritannien, Skandinavien, Benelux, Central- och Östeuropa, Afrika och Mellanöstern.

A+E Networks® UK, en joint venture mellan Hearst och Sky, är ett ledande medieföretag som når 60 miljoner hem i 100 länder. Vår portfölj består av populära, välpresterande och kreativa varumärken: The HISTORY® Channel, Crime+Investigation®, Lifetime®, HISTORY2® och UK free to air BLAZE®. Vi har underhållit och inspirerat publiker i över 20 år genom att berätta historier som måste berättas. Vårt prisbelönta fakta- och underhållningsinnehåll inkluderar globala succéer som Forged in Fire och Born this Way, draman som Knightfall och Vikings samt lokala Al Murray’s Why Does Everyone Hate the English och Murdertown med Katherine Kelly (UK), Married at First Sight (Africa) och The Hunt for Baltic Gold (Poland). Vi kompletterar våra program med innovativt och exklusivt digitalt innehåll och populära podcasts.

Vi samarbetar för närvarande med drygt 360 distributörer och sänder i Norden, Benelux, Centraleuropa, Mellanöstern och Afrika. Vi har kontor i London, Warszawa och Johannesburg.

Följ oss