Skip to main content
 • Secrets In The Sand

  Torsdagar kl. 20:00

  Från försvunna forntida städer till mystiska geologiska formationer - Sandens hemligeter undersöker extraordinära kuriositeter som en gång gömdes i planetens öknar, bara för att äntligen avslöjas.

 • Ancient Aliens | Nya avsnitt

  Tisdagar från 23 april kl 20:00

  Under ledning av programledaren Giorgio Tsoukalos utforskar Ancient Aliens den kontroversiella teorin att utomjordingar har besökt jorden under miljontals år.

 • Royal Autopsy | Säsong 2

  Torsdagar från 2 maj kl 21:00

  Serien som tog kungligheter till obduktionsbordet är tillbaka för att undersöka fler berättelser om döda monarker.

 • Forged In Fire | Säsong 10

  Onsdagar kl. 21:00

  Har du någonsin kommit på dig själv med att ifrågasätta verkligheten? Tony Harris tar dig närmare sanningen när han dyker djupt ner i den bisarra världen av gigantiska bestar, UFO, mutanter och mycket mer!

Om oss

Fylld till bredden med extraordinära, underhållande och banbrytande berättelser och karaktärer, som inspireras av gårdagen, utspelas idag och formar morgondagen. HISTORY lever!

A + E Networks UK är ett medieföretag vars portfölj består av högkvalitativa och faktabaserade kanaler, som i Sverige inkluderar The HISTORY Channel, The HISTORY Channel HD och Crime+Investigation. Kanalerna sänder 24 timmar om dygnet. Företaget är en joint venture mellan Hearst och UK Sky och har kanaler i nära 100 länder i Storbritannien, Skandinavien, Benelux, Central- och Östeuropa, Afrika och Mellanöstern.

A+E Networks® UK, en joint venture mellan Hearst och Sky, är ett ledande medieföretag som når 60 miljoner hem i 100 länder. Vår portfölj består av populära, välpresterande och kreativa varumärken: The HISTORY® Channel, Crime+Investigation®, Lifetime®, HISTORY2® och UK free to air BLAZE®. Vi har underhållit och inspirerat publiker i över 20 år genom att berätta historier som måste berättas. Vårt prisbelönta fakta- och underhållningsinnehåll inkluderar globala succéer som Forged in Fire och Born this Way, draman som Knightfall och Vikings samt lokala Al Murray’s Why Does Everyone Hate the English och Murdertown med Katherine Kelly (UK), Married at First Sight (Africa) och The Hunt for Baltic Gold (Poland). Vi kompletterar våra program med innovativt och exklusivt digitalt innehåll och populära podcasts.

Vi samarbetar för närvarande med drygt 360 distributörer och sänder i Norden, Benelux, Centraleuropa, Mellanöstern och Afrika. Vi har kontor i London, Warszawa och Johannesburg.

Följ oss