Skip to main content
 • Pawn Stars Do America | Säsong 2

  Fredagar från 14 juni kl 20:00

  Pawn Stars ger sig ut på vägarna igen och besöker några av USA:s häftigaste platser i jakten på historiska fynd och intressanta samlarobjekt i en ny serie i åtta delar.

 • The UnXplained With William Shatner | Helt nya avsnitt

  Måndagar från 17 juni kl. 20:00

  Från producenterna av Ancient Aliens och The Curse of Oak Island kommer The UnXplained, en entimmes faktaserie som utforskar världens mest fascinerande, märkliga och oförklarliga mysterier.

 • Lost U-Boats of WWII

  Torsdagar kl. 20:00

  Under andra världskriget stal nazisterna guld, juveler och konst för miljarder dollar. I ett försök att behålla så mycket av sina skatter som möjligt, trots att de förlorat kriget, spred nazisterna de värdefulla varorna över hela världen med hjälp av ubåtar. I nästan 80 år har de skattfyllda ubåtarna legat kvar i sina vattengravar, tills nu.

 • Ancient Aliens | Nya avsnitt

  Tisdagar kl 20:00

  Under ledning av programledaren Giorgio Tsoukalos utforskar Ancient Aliens den kontroversiella teorin att utomjordingar har besökt jorden under miljontals år.

Om oss

Fylld till bredden med extraordinära, underhållande och banbrytande berättelser och karaktärer, som inspireras av gårdagen, utspelas idag och formar morgondagen. HISTORY lever!

A + E Networks UK är ett medieföretag vars portfölj består av högkvalitativa och faktabaserade kanaler, som i Sverige inkluderar The HISTORY Channel, The HISTORY Channel HD och Crime+Investigation. Kanalerna sänder 24 timmar om dygnet. Företaget är en joint venture mellan Hearst och UK Sky och har kanaler i nära 100 länder i Storbritannien, Skandinavien, Benelux, Central- och Östeuropa, Afrika och Mellanöstern.

A+E Networks® UK, en joint venture mellan Hearst och Sky, är ett ledande medieföretag som når 60 miljoner hem i 100 länder. Vår portfölj består av populära, välpresterande och kreativa varumärken: The HISTORY® Channel, Crime+Investigation®, Lifetime®, HISTORY2® och UK free to air BLAZE®. Vi har underhållit och inspirerat publiker i över 20 år genom att berätta historier som måste berättas. Vårt prisbelönta fakta- och underhållningsinnehåll inkluderar globala succéer som Forged in Fire och Born this Way, draman som Knightfall och Vikings samt lokala Al Murray’s Why Does Everyone Hate the English och Murdertown med Katherine Kelly (UK), Married at First Sight (Africa) och The Hunt for Baltic Gold (Poland). Vi kompletterar våra program med innovativt och exklusivt digitalt innehåll och populära podcasts.

Vi samarbetar för närvarande med drygt 360 distributörer och sänder i Norden, Benelux, Centraleuropa, Mellanöstern och Afrika. Vi har kontor i London, Warszawa och Johannesburg.

Följ oss