Skip to main content

HITTA OSS HÄR

Om oss

Fylld till bredden med extraordinära, underhållande och banbrytande berättelser och karaktärer, som inspireras av gårdagen, utspelas idag och formar morgondagen. HISTORY lever!

A + E Networks UK är ett medieföretag vars portfölj består av högkvalitativa och faktabaserade kanaler, som i Sverige inkluderar The HISTORY Channel, The HISTORY Channel HD och Crime+Investigation. Kanalerna sänder 24 timmar om dygnet. Företaget är en joint venture mellan Hearst och UK Sky och har kanaler i nära 100 länder i Storbritannien, Skandinavien, Benelux, Central- och Östeuropa, Afrika och Mellanöstern.

A+E Networks® UK, en joint venture mellan Hearst och Sky, är ett ledande medieföretag som når 60 miljoner hem i 100 länder. Vår portfölj består av populära, välpresterande och kreativa varumärken: The HISTORY® Channel, Crime+Investigation®, Lifetime®, HISTORY2® och UK free to air BLAZE®. Vi har underhållit och inspirerat publiker i över 20 år genom att berätta historier som måste berättas. Vårt prisbelönta fakta- och underhållningsinnehåll inkluderar globala succéer som Forged in Fire och Born this Way, draman som Knightfall och Vikings samt lokala Al Murray’s Why Does Everyone Hate the English och Murdertown med Katherine Kelly (UK), Married at First Sight (Africa) och The Hunt for Baltic Gold (Poland). Vi kompletterar våra program med innovativt och exklusivt digitalt innehåll och populära podcasts.

Vi samarbetar för närvarande med drygt 360 distributörer och sänder i Norden, Benelux, Centraleuropa, Mellanöstern och Afrika. Vi har kontor i London, Warszawa och Johannesburg.