Skip to main content
 • The Proof Is Out There | Säsong 3

  Tisdagar kl. 22:00

  Har du någonsin kommit på dig själv med att ifrågasätta verkligheten? Tony Harris tar dig närmare sanningen när han dyker djupt ner i den bisarra världen av gigantiska bestar, UFO, mutanter och mycket mer!

 • Bermuda Triangle: Into Cursed Waters | Säsong 2

  Måndagar kl 22:00

  Bermudatriangeln är den mest ökända havssträckan i historien och väcker både rädsla och oändlig fascination.

 • American Pickers | Nya Avsnitt

  Vardagar kl. 17:00

  Det här är inte din mormors antikviteter. American Pickers har som uppdrag att återvinna Amerika, även om det innebär att dyka ner i otaliga högar med smutsigt skräp eller bli bortjagad från en beväpnad husägares mark.

 • The Curse of Oak Island: Säsong 11

  Måndagar kl 21:00

  Den här säsongen går vi djupare än någonsin tidigare. Det är dags att öppna Pandoras ask!

Om oss

Fylld till bredden med extraordinära, underhållande och banbrytande berättelser och karaktärer, som inspireras av gårdagen, utspelas idag och formar morgondagen. HISTORY lever!

A + E Networks UK är ett medieföretag vars portfölj består av högkvalitativa och faktabaserade kanaler, som i Sverige inkluderar The HISTORY Channel, The HISTORY Channel HD och Crime+Investigation. Kanalerna sänder 24 timmar om dygnet. Företaget är en joint venture mellan Hearst och UK Sky och har kanaler i nära 100 länder i Storbritannien, Skandinavien, Benelux, Central- och Östeuropa, Afrika och Mellanöstern.

A+E Networks® UK, en joint venture mellan Hearst och Sky, är ett ledande medieföretag som når 60 miljoner hem i 100 länder. Vår portfölj består av populära, välpresterande och kreativa varumärken: The HISTORY® Channel, Crime+Investigation®, Lifetime®, HISTORY2® och UK free to air BLAZE®. Vi har underhållit och inspirerat publiker i över 20 år genom att berätta historier som måste berättas. Vårt prisbelönta fakta- och underhållningsinnehåll inkluderar globala succéer som Forged in Fire och Born this Way, draman som Knightfall och Vikings samt lokala Al Murray’s Why Does Everyone Hate the English och Murdertown med Katherine Kelly (UK), Married at First Sight (Africa) och The Hunt for Baltic Gold (Poland). Vi kompletterar våra program med innovativt och exklusivt digitalt innehåll och populära podcasts.

Vi samarbetar för närvarande med drygt 360 distributörer och sänder i Norden, Benelux, Centraleuropa, Mellanöstern och Afrika. Vi har kontor i London, Warszawa och Johannesburg.

Följ oss