Mountain Men

Vintern i den nordamerikanska vildmarken kan intebesegras. Som bäst kan den uthärdas, och det enbart av den som slåss till sista droppen för att överleva. Vinter efter vinter av bitande kyla har Mountain Men förlitat sig på sin uppfinningsrikedom, envishet och beslutsamhet för att utstå det värsta som elementen kan utsätta dem för. Men denna säsong kommer deras uthållighet att utsättas för prövningar som aldrig förr.

 

När vintern sveper över kontinenten drabbas regioner från Alaska till North Carolina av rekordlåga temperaturer. För de flesta innebär dessa arktiska utbrott långsammare pendling och snöiga dagar, men för dem som tjänar sitt livsuppehälle i bergen betyder det fastfrusna motorer, frostbitna fingrar och en daglig kamp som inte släpper taget innan det töar.

 

Friheten har alltid ett pris, och när någon väl valt denna livsstil finns ingen återvändo. Denna vinter måste såväl ungtuppar som veteraner tjäna sitt livsuppehälle i kamp mot de värsta odds naturen har att erbjuda. Må bäste man överleva.