Brothers in Arms

Med sina totalt nästan tjugo års militär- och poliserfarenhet ska Rocco och Eli (se bilden) nu slå sina påsar ihop och bege sig ut på ett nytt äventyr. Rocco och Eli är de nya ägarna av Banditos Armory och de har ett enkelt mål: att använda sin expertis och sin passion och bli den bästa butiken för allt som har med det militära att göra.

 

Från att reparera och testa en rysk stridsvagn från det kalla kriget (en av få i USA) till att lösa mysteriet med en japansk anordning från det andra världskriget som de amerikanska styrkorna aldrig tidigare sett (och inte visste hur de skull avfyra) finns det ytterst lite som Banditosteamet inte är villigt att göra för att få undersöka, återställa, bygga och testa militärhistoriens mest innovativa, ikoniska maskiner.

 

Ingen utmaning eller fråga är för svår för Rocco och Eli – oavsett om detta gäller att samarbeta med militärhistoriker eller veteraner, att öppna sina dörrar för frågor från passionerade kunder eller till och med att söka svaren på sina egna angelägna frågor.